De parasiet

Een parasiet is een levensvorm die zich ten koste van een ander organisme waarmee hij samenleeft  in stand houdt en vermenigvuldigt. Een parasiet kan in het gast - organisme leven (gastvrouw in dit geval), in welk geval men spreekt van een endoparasiet, of buiten het lichaam van het gast-organisme: een ectoparasiet. De schade aan de gastvrouw is niet zo groot dat deze aan de relatie ten onder gaat. Met dank aan Wikipedia de juiste benaming gevonden voor de mannelijke variant van de golddigger.

Ow jee…  Wat naar toch allemaal: Ze heeft hem alleen voor zijn geld, zijn status… Kijk dan… Is toch een lulletje rozenwater! En zo hobbelen de oudere mannen vol trots met de veel jongere dame (uhh… meisje eigenlijk) trots door de straten van… Echt gewoon een duidelijke zaak en geen medelijden van mijn kant hoor… Hij had het kunnen zien, wat zeg ik: hij weet het wel.

Maar dan heb je de parasiet nog niet meegemaakt! Want die zie je niet hoor. Een parasiet is zo’n smerig mierenneukerige levensvorm dat het langzaam tot je doordringt dat juist jij er mee te maken hebt. Hij vreet zich aan je vast en kruipt heel langzaam in jouw systeem en één maal binnen: hatsiekiedee… aan de beurt.  Een parasiet ziet er uit als een wolf - in - schaapskleren en laat zijn niet al te overheerlijke uiterlijk totaal geen waarde hebben. De parasiet staat sterk in zijn vrouwelijke kracht en als gastvrouw voel je je echt begrepen. Als de hechting daar is gaat hij te keer en vreet je volledig op (letterlijk en figuurlijk).

De kracht van de parasiet is het in sneltreinvaart vermenigvuldigen en hij deelt veel en snel harde klappen uit afgewisseld met de sorry - woorden. De gastvrouw is doorgaans fysiek en mentaal uitgeput waardoor ze haar begripvolle en vergevingsgezinde karakter inzet. Maar… de parasiet is wel een domme kracht want soms heel soms zijn gastvrouwen na een periode van aansterken weer in volle sterkte terug op aarde. De parasiet onderschat altijd de tegenstander en dit komt hem aardig in zijn snuitje. 

Als de conclusie is getrokken, trekt de gastvrouw binnen een paar seconden zich terug. Ze gooit er flink wat medicatie (bos bloemen voor zichzelf) tegen aan en flikkert hem zo uit haar systeem… ze lacht, lacht en lacht want ze heeft gewonnen... hij is geëlimineerd.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Jaloers?

Zweefteefje

Marathon