Vrouwen versus mannen

Vrouwen versus mannen… Jezus Christus, wat een fout van de natuur. Waarom die twee soorten bij elkaar pleuren? Moeilijk doen over mengen van culturen, geloven en bedenk het maar, maar geen enkel machtig persoon heeft deze scheiding geprobeerd in te voeren. Misschien omdat dat meestal mannen zijn die de vermeende macht hebben. Ach ja dan begrijp ik het wel weer… Wat zou een man zonder vrouw moeten?

Ja hoor, de natuur heeft bedacht dat de man standaard mooier is. En weet je waarom? Zodra de snater opengaat is het meestal poep dat er uit komt (moet gecompenseerd worden, hè!). Ook krijgen ze meer geld voor hetzelfde werk. Omdat? Ze kunnen er slecht mee om gaan als ze zichtbaar de mindere partij zijn. Vrouwen kletsen zoveel (effe toegeven, ik wel), veel meer dan mannen.

Nou fuck it hoor, ik heb zelden een man meegemaakt die langer dan een paar seconden kan luisteren en onthouden laten we maar even achterwege. Mannen kunnen ook alles beter hoor! Wisten jullie dat nog niet? Echt hoor, hij kan je precies vertellen hoe je moet wassen, strijken, koken, schoonmaken, werken, boodschappen doen, kinderen verzorgen…En doe je het anders: ruzie in de keet… En waarom? Je hebt niet geluisterd en totaal geen respect voor het drukke leven van de man.

Dus even deze happy, single… beter dansen in je eigen puinhoop dan een man die alles kan maar geen tijd heeft.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Jaloers?

Zweefteefje

Marathon